Cześć wszystkim, jestem Lao Xu! Właśnie odkryłem, że w oficjalnym centrum handlowym znajduje się kilka mechanicznych tarcz z serii, a efekt jest nadal dobry, ale jedynym minusem jest to, że wszystkie tarcze są statyczne, a efektowi brakuje odrobiny wyczucia technologii! Tym razem wybrałem kilka modeli z lepszymi efektami i zmieniłem je na dynamiczne tarcze, zmieniłem oryginalne statyczne koła zębate na dynamiczne efekty, zmodyfikowałem niektóre braki układu, przerysowałem kilka małych części, a efekt wygląda wyraźniej! Wygląda na to, że w narzędziu dostosowywania tarcz i Mitan nie ma żadnych tarcz dla dynamicznych mechanizmów zębatych! Nie ma miejsca na odniesienia, więc jeśli są jakieś braki lub błędy, mam nadzieję, że każdy może je wskazać! Załączniki można pobierać według nazwy, a wszystkie mają prosty ekran, który jest prosty i energooszczędny!
Rysowanie nie jest łatwe, mam nadzieję, że będziecie mnie mocno wspierać! Do Mihuan 7 zostało już niewiele czasu!
[Nie przesyłaj dalej na inne platformy bez mojej zgody] [Nie przesyłaj dalej na inne platformy bez mojej zgody] [Nie przesyłaj dalej na inne platformy bez mojej zgody] 浏览附件17322 浏览附件17327 浏览附件17328 浏览附件17329