Herkese merhaba, ben Lao Xu! Resmi kadran alışveriş merkezinde birkaç mekanik seri kadran olduğunu yeni keşfettim ve etki hala iyi, ancak tek dezavantajı kadranların tamamen statik olması ve etkinin biraz teknoloji duygusundan yoksun olması! Bu kez daha iyi efektlere sahip birkaç model seçtim ve onları dinamik kadranlarla değiştirdim, orijinal statik dişlileri dinamik efektlere dönüştürdüm, bazı düzen eksikliklerini değiştirdim, bazı küçük parçaları yeniden çizdim ve efekt daha net görünüyor! Kadran özelleştirme aracında ve Mitan'da dinamik dişli mekanizması için kadran yok gibi görünüyor! Referans için yer yok, bu yüzden herhangi bir eksiklik veya hata varsa, umarım herkes bunları gösterebilir! Ekler ada göre indirilebilir ve tümü basit ve güç tasarrufu sağlayan basit bir ekrana sahiptir!
Çizim yapmak kolay değil, umarım bana çokça destek olursunuz! Mihuan 7 için fazla zaman kalmadı!
[Onayım olmadan başka platformlara iletmeyin] [Onayım olmadan başka platformlara iletmeyin] [Onayım olmadan başka platformlara iletmeyin] 浏览附件17322 浏览附件17327 浏览附件17328 浏览附件17329