Pierwsze stwierdzenie: To wydanie jest wersją beta, jest wiele błędów, proszę nie publikować go w innych lokalizacjach (w tym w narzędziach do dostosowywania wybierania) innych niż Midan (od czasu do czasu aktualizuję)! ! ! Jeśli znajdziesz błąd, możesz odpowiedzieć tutaj, a zmodyfikuję go później, gdy zostanie wydana oficjalna wersja.
Zawartość aktualizacji 1.0.4: Zmiany w tej wersji są bardzo duże, dodanie wirtualnych przycisków, kliknięcie w siatkę spowoduje wyświetlenie dwóch opcji (modyfikacja NEORUAA), znak to flaga, wybór to oryginalne kliknięcie, a oryginalny 1.0 .3 można kliknąć Wszelkie błędy w siatce, wydaje się, że nie ma żadnych błędów w wewnętrznej grupie testowej, po prostu ją zwolnij, kolejna wersja ma zostać ustalona
1.0.3 zawartość aktualizacji: dodaj reset i czas, dodaj nowe zdjęcia eksplozji, napraw błąd, który nie zostanie wykryty z prawdopodobieństwem (następna wersja powinna dodać wirtualne przyciski i flagi)
Zawartość aktualizacji 1.0.2: niektóre miny będą wyświetlane po awarii lub sukcesie (następna wersja powinna dodać reset i czas)
W tej grupie zostanie wydana kolejna wersja testu wewnętrznego: 761877977, jeśli chcesz go najpierw doświadczyć, możesz dołączyć
Wersja beta jest aktualizowana zgodnie z nastrojem dewelopera i może być często aktualizowana.Oficjalna wersja nie zostanie wydana, dopóki poważne błędy nie zostaną usunięte.
Zgodnie z tym, co autor zamieścił w
tym wątku , normalne jest, że nie ma flag ani wirtualnych klawiszy (klawisze są o połowę mniejsze niż push&pop).Jeśli klikniesz na pozostałe 10 min, wygrasz.Jeśli klikniesz na miny , przegrasz i rozpoczniesz nową rundę. Musisz wejść ponownie, wirtualne przyciski zostaną zaktualizowane później
Nie powinienem mieć żadnych błędów podczas procesu debugowania (i tak nie znalazłem błędów w trybie debugowania i nie wiem, jak grać w sapera, więc naprawdę ciężko mi znaleźć błędy)
Pobierz go, jeśli możesz go zaakceptować.Naprawdę niedopuszczalne jest czekanie na aktualizację oficjalnej wersji przed jej użyciem.
Powiem ci, że ponowne uruchomienie bransoletki jest normalne, ta rzecz bardzo pochłania pamięć
Tylko najnowsza wersja jest tutaj, stara wersja
klika i idę na dysk sieciowy Baidu, aby pobrać
Poniżej znajduje się podgląd
浏览附件13951