Перш за все, я хочу вибачити всіх. Коли я випустив Mecha Full Function 4.0, я сказав вам, що буде незалежна програма ящика додатків, однак через мій щільний графік і лінь, і в той же час це був ретельно відшліфований дотепер.
Вступ до програми:
1. Підтримує сканування списку програм для створення списку ящиків, порядок визначається порядком встановлення, а також підтримує відновлення налаштувань за замовчуванням
2. Підтримка модифікації файлу конфігурації для налаштування списку програм і послідовності (конфігурація сумісна з повнофункціональним циферблатом mecha), а також підтримка самостійної заміни зображень
3. Підтримка фіксованого ящика
4. Підтримка перегляду списку відсканованої інформації про програму
5. Поставляється з гаджетом для перевірки продуктивності, результати лише для розваги (майстер розваг у світі браслетів!), як і кнопка перезавантаження, вам потрібно трохи почекати після її натискання
6. Підтримує спрощену китайську, традиційну китайську та англійську мови. Автоматично перемикається відповідно до мови браслета. Крім того, сканована назва програми також сканує назву відповідної мови відповідно до мови системи.
Довідка до програми:
Натисніть кнопку «Перезавантажити», щоб оновити список програм браслета. Натисніть «Скинути», щоб очистити список і повернутися до налаштувань за замовчуванням. Кнопка «Показати дані» дозволяє автоматично повертатися на робочий стіл після відкриття програми Вам потрібно спочатку Дані будуть доступні для перевірки продуктивності браслета. Натисніть на текст, щоб закрити спливаюче вікно. Якщо на будь-якому інтерфейсі з’являється помилка зеленого кольору, ви можете провести пальцем ліворуч по інтерфейсу, щоб оновити його.
Дані, які відображаються після натискання кнопки «Показати дані», — це кешований список програм для браслетів. Якщо вам потрібно налаштувати список програм, ви можете відредагувати файл assets/config.txt у стисненому пакеті програми, заповнивши необхідну інформацію про програму відповідно до format, and replace {} Просто заповніть внутрішню інформацію, зверніть увагу на використання англійської пунктуації та додайте програми до файлу. Ви також можете видалити текстове поле, і воно відображатиметься відповідно до піктограми в Assets/images/appIcon. Зверніть увагу, що зображення має бути у форматі tga.
[/СПОЙЛЕР]