Дякуємо Struggle за підтримку цього проекту
(Основні елементи керування навчаються іншими, я щойно написав інтерфейс)
浏览附件17576
По суті, це js-версія настільних годинників
Поруч із годинником є проста невелика передача, щоб перейти безпосередньо до калькулятора (версія NEORUAA), китайсько-англійського словника, музики та аплетів розкладу занять
Зручний для використання учнями під час занять та самостійної роботи
Посилити управління часом і контроль, покращити самоконтроль
Звісно, просимо бути свідомими під час іспиту, не шахраювати
Поспіх часу не встиг розробити антипрогораючий екран
Перемістіть інтерфейс через деякий час
Що стосується терміну служби батареї, час роботи батареї значно скоротиться через те, що екран має бути весь час увімкнено (одна зарядка на день)
Повністю заряджений вчора ввечері може пропрацювати приблизно 12 годин у школі наступного дня
Я вважаю, що якщо споживання електроенергії можна знизити, яскравість буде значно покращена, що еквівалентно ввімкненню всепогодного екрана.
Жодних спогадів не знайдено
Якщо у вас є, ласкаво просимо в приватні повідомлення
Групи QQ будуть створені після вступного іспиту до середньої школи
Вітаємо в груповому нагадуванні
Питання та відповіді:
Тиждень і день після півночі не змінюються
Було зроблено невелику жертву для загальної швидкості, і пізніше буде додано розгляд
комп'ютер включає чорний екран
Можливо, ви використовуєте версію, розроблену російськими братами. Наразі підтримується лише версія, розроблена NEORUAA. Розгляньте можливість надання інтерфейсу вибору в майбутньому.
не можу відкрити програму
Аплет не має вбудованого калькулятора, навчальний план та інші аплети забезпечують лише інтерфейс переходу.Звичайно, його неможливо відкрити, якщо він не встановлений.
Якщо його вже встановлено, можливо, шлях до сторінки було змінено версією магічної модифікації, будь ласка, встановіть офіційну версію (дуже втомливо адаптувати програму одну за одною)
Індикатор потужності на короткий час стає жовтим, а потім повертається до нормального стану
Мене не цікавить налагодження, це не вплине на використання (за винятком обсесивно-компульсивного розладу)
Я справжній фанат IKUN про інтерфейс, який мене дуже засмучує
Що ти робиш~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Цей проект не повинен мати серйозних оновлень до вступних іспитів у середню школу
Наразі існує лише один стиль, і в майбутньому буде додано більше
Перш за все, ми розробимо шрифти Pingfang. Коментарі вітаються, якщо ви хочете шрифти.
У стилі SF Symbols 4 (Apple)
Так загальний смак буде фруктовим
Подумайте про створення підручника пізніше
Сценарії використання такі
浏览附件17582浏览附件17583浏览附件17584