浏览附件19316 3 Mayıs 2023 [İki dinamik mekanik kadranı güncelleyin]
Bugün iki dinamik mekanik kadran güncellendi.Bu iki kadran transplantasyona ait Mihuan 8 kadranları ama dişlilerin dinamik işlemesini yaptım ve efektler son birkaçıyla aynı. Burada yayınlandı, umarım beğenirsiniz, renderlar gerçek etkiden biraz farklı olabilir, ancak fark büyük değil, indirebilir ve deneyebilirsiniz, bilezik bu tür bir kadranla oldukça iyi görünüyor, haha! (övünme)
Yanlışlıkla resmi kadran alışveriş merkezinde birkaç mekanik seri kadran olduğunu buldum.Etki hala iyi, ancak tek dezavantajı kadranların tamamen statik olması ve etkinin biraz teknoloji duygusundan yoksun olması! Bu kez daha iyi efektlere sahip birkaç model seçtim ve onları dinamik kadranlarla değiştirdim, orijinal statik dişlileri dinamik efektlere dönüştürdüm, bazı yetersiz düzenleri değiştirdim, bazı küçük parçaları yeniden çizdim ve efekt daha net görünüyor! Kadran özelleştirme aracında ve Mitan'da dinamik dişli mekanizması için kadran yok gibi görünüyor! Referans için yer yok, bu yüzden herhangi bir eksiklik veya hata varsa, umarım herkes bunları gösterebilir! Ekler ada göre indirilebilir ve tümü basit ve güç tasarrufu sağlayan basit bir ekrana sahiptir!
Çizim yapmak kolay değil, umarım bana çokça destek olursunuz! Mihuan 7 için fazla zaman kalmadı!