Bu program tamamen zqx666 tarafından özgündür ve diğer benzer çalışmaların telif hakları ile çelişmemektedir, burada beyan ederiz! ! !
Bu çalışmanın kodu açık kaynaktır, ancak lütfen ikinci yaratıcı çalışmayı izinsiz olarak herkese açık olarak yüklemeyin.Yeniden basım veya çeviri için lütfen orijinal yazarı ve orijinal posta adresini belirtin, teşekkürler!
(Ayrıntılar için, sayfa >> kullanım sözleşmesi hakkında programa bakın)
önsöz
Merhaba yabancı, merhaba.
işime tıkladığına sevindim😊
Bu, 17 gün, 13 saat ve 680'den fazla kod satırı olan 13 yaşında bir ortaokul öğrencisidir.
Tamamlanmış uygulama
Değişkenleri kullanmayı ilk kez öğreniyorum,
seçim yapısının nasıl kullanılacağı,
Geçici depolama nasıl kullanılır...
Tekrar tekrar denedim ve tekrar tekrar başarısız oldum...
Yüzlerce tekrardan sonra
en sonunda
doğdu
genel bakış
Bu bir parlayan çubuk, ancak sadece bir parlayan çubuk değil. Eksiksiz bir işlem sayfaları ve işlem mantığına sahiptir (680'den fazla kod satırı gerçekten boşuna yazılmaz). Ne? Hala ne için olduğunu bilmiyorsun|・ω・`)? Daha kullanışlı:
Geceleri sürerken, karşıdan gelen yayaları ve araçları uyarın;
Büyük performanslar sırasında idollerinize tezahürat yapmak için kullanın;
Geceleri parka gittiğinizde, sizi daha çekici kılmak için getirin;
Elbette kare hızını da yavaşlatabilir ve uyumanıza eşlik etmesi için gece lambası olarak kullanabilirsiniz...
Ne? Ne işe yaradığını hala bilmiyor musun? |・ω・`)? Küçük defteri çabucak alın ve bir yere yazın (odaklanmaya başlayın~):
1. Tek tuşla ayarlama ve parlaklığın geri kazanılması;
2. Sürekli parlak ekran ayarı sayfası atlama ve ilgili komut istemi arayüzü;
3. Hassas kare hızı kontrolü;
4. Daha fazla sahne için uygun iki renkli ve siyah beyaz işleme modu;
5. Sayfalardan çıkarken veya sayfalar arasında geçiş yaparken parlaklığı otomatik olarak geri yükleyin (çıkıştan sonra çok parlak olmaktan kaçınmak için);
6. Kullanım kaydını otomatik olarak kaydedin (kare hızı son ayardan itibaren görüntülenir);
7. Daha iyi bir sayfa (yaş öğesi zamanla büyüyecek, bana inanmıyorsanız deneyin)
8. Kullanım sözleşmesi ekleyin;
9. Sıfırlama uygulama seçenekleri ve komut istemi arayüzü ekleyin;
10. Daha fazla fonksiyon, lütfen kendiniz keşfedin~
Okul başlamak üzere olduğu için bu programı aceleyle yazdım ve birçoğu ilk kez js öğreniyorum. Eksikler çok olmalı.Hatalarınız varsa yorum alanından bana iletebilirsiniz.Zamanım olursa zamanında düzeltirim.Teşekkürler ^ω^
Daha önce ve şimdi bana beğeni ve yorum yapan arkadaşlarıma buradan teşekkür etmek istiyorum.Desteğiniz yaratıcılığım için en büyük motivasyon!
Her mücadele eden genç parlasın!
SON