{
"CustomTitle": "BandTOTP_LZC256", // (可选) 自定义标题栏。不进行配置,默认为“BandTOTP”
"MasterPassword": "114514", // (可选) 主密码。(2022.09.10)必须是 6 位数。可以是整数或者字符串,推荐设置为字符串,也就是加上英文双引号。整数形式首位数字不得为 0。当然,请不要设置一个这么臭的密码,别人一试就试出来了。
"Folders": [{ // 文件夹配置
"Name": "Personal", //文件夹名称(随便写)
"Credentials": [{ //文件夹中账号配置
"Name": "Example11", // 自定义名称(随意写)
"OTPKey": "JBSWY3DPEHPK3PXP" // OTP Key Secret
}, {
"Name": "FCCC",
"OTPKey": "JBSWY3DPEHPK3PXP"
}, {
"Name": "FCCeeC",
}, {
"Name": "FCCeddeeeeC",
}]
},
{
"Name": "Work",
"Credentials": [{
"Ім'я": "Приклад11",
}, {
"Назва": "FCCC",
}, {
"Ім'я": "FCCeeC",
}, {
"Ім'я": "FCCeddeeeeC",
}]
}
]
[/КОД]
Після написання файлу конфігурації відповідно до прикладу збережіть його як кодування UTF-16 LE BOM, назвіть config.json і помістіть у каталог активів.
Установлений на браслет, тепер ним можна нормально користуватися.
[HEADING=1]3. Часті питання[/HEADING]
[HEADING=2]1. Застряг на дивній сторінці з назвою "FATAL" і купою англійської мови внизу.[/HEADING]
Це сторінка помилки BandTOTP. Більшість із них викликані неправильними конфігураційними файлами. Перш ніж фотографувати та ставити запитання, будь ласка, скористайтеся програмним забезпеченням для перекладу, щоб перекласти англійську. Повідомлення про помилки чітко написані, і більшість помилок користувачі можуть вирішити самостійно. Звичайно, якщо ви не можете її вирішити, ви також можете поставити запитання.
[HEADING=3]Примітка: мені знадобилося півгодини, щоб написати цю сторінку помилок. Початкова мета полягає в тому, щоб зменшити кількість безглуздих запитань і покращити практичні навички кожного. Отже, коли ви робите помилку, будь ласка, не ставте запитання, навіть не дивлячись на це, добре?[/HEADING]
[HEADING=2]2. Основний інтерфейс зелений[/HEADING]
Будь ласка, вийдіть із циферблата, а потім повторно введіть BandTOTP v3.0.
[HEADING=2]3. Сторінка помилки зелена, з неї не можна вийти, провівши ліворуч[/HEADING]
Я справді зіткнувся з цим, коли тестував це сам. У цьому випадку ви можете спробувати видалити аплет і встановити його повторно або перезаписати та встановити аплет.
[HEADING=2]4. (2022.09.10) Неможливо використати двоетапну перевірку Epic або Amazon (або: я заповнив правильний OTPKey, але розташування коду підтвердження показує рядок повідомлень про помилку англійською мовою)[/HEADING]
Наразі відомо, що ця проблема виникає з двоетапною перевіркою Epic або Amazon. Це тому, що довжина OTPKey не відповідає вимогам і не може пройти перевірку цілісності Hex.
Рішення: додайте велику літеру A після OTPKey, щоб зробити довжину OTPKey парним числом. Якщо це все ще не вдається, продовжуйте завершувати, доки довжина OTPKey не стане кратною 8.
[HEADING=1]4. Інші[/HEADING]
[ІСПОЙЛЕР] Вчора я випустив Xiaogong у свої двадцять, а сьогодні я вибрав Feilei. Я такий щасливий. [/ISPOILER] З примхи я витратив день на переписування всього BandTOTP, починаючи з шаблону Helloworld.
[/QUOTE]
Хехехейхе