zzt741 提交新资源:
Аплет міні-календаря Mi Band 7, з ярликом регулювання яскравості та ярликом "більше" - Красивіший календар
Детальніше про цей ресурс...
V1.1: Круглі піктограми, календарі стрибків, додаткові відомості
Що нового:
1. Змініть піктограму календаря та регулювання яскравості на коло, завдяки піктограмі, наданій Ku'an netizen «Я не знаю, що назвати, ха-ха».
2. Натисніть на середню частину календаря, щоб перейти до рідного календаря системи
3. На сторінці "Про нас" календаря додано таку інформацію, як поточна відстань, спалювання жиру, версія тощо
4. Змініть назву міні-календаря на календар, змініть назву регулювання яскравості на яскравість, виправте проблему, що назва все ще китайська англійською, а ім'я потрібно видалити та перепрошити, щоб воно набуло чинності
V1.2: Пересадка календарної програми циферблата меха, інтерфейс прикрашається, а найяскравіша подія дня
Що нового:
1. Прикрасьте інтерфейс, використовуйте синій дисплей у суботу та неділю та змініть кнопку на відображення піктограм
2. Збільште увагу до сьогоднішніх подій
3. Додайте відгук про вібрацію (який може конфліктувати з вібрацією циферблата), щоб переключити місяць, і додайте місяць проведення пальцем вгору та вниз, щоб перемикатися між місяцем
4. Проведіть пальцем ліворуч, щоб відкрити системний календар і вирішити проблему з тим, що системний календар може відкритися під час повернення
5. Підтримка інтернаціоналізації
浏览附件18889