Lütfen aklınızda bulundurun!
Bu kaynak materyal İnternetten gelmektedir ve yalnızca öğrenme referansı içindir. Lütfen indirdikten sonra 24 saat içinde silin! video ön izlemesi
22.7.10 güncelleme sürümü 1.2beta Üzerine yazma yüklemesi, kullanıcı verilerini korur! Değişiklik günlüğü: 1. Kadranın sesini yarı yarıya azaltın
2. Günde 2000 adım = 1 yiyecek (4'e kadar) olarak değiştirin
3. Günde 500 adım = 1 deneyim olarak değiştirin #Ertesi gün negatif adım veya yemek sayısı hatası düzeltildi, lütfen 1.2 acil onarım sürümünü güncelleyin!
ipuçları: 1. Bu sürüm, ciddi hatalar içerebilecek bir test sürümüdür! Lütfen zamanında geri bildirimde bulunun, desteğiniz için teşekkür ederiz! 2. Yazar GiveMeFive, sanatçı NEORUAA 3. Yumurtaları kuluçkaya yatırmak için 30.000 adım toplayın! Bana bir şans verin, deneyimin kaynağı (Exp) antrenman, PAI ve günlük adımlardır. 4. Kuluçkadan çıktıktan sonra, etkileşim için arama arabiriminde tıklayın, evcil hayvan menüsüne girmek için çift tıklayın 5. Videodaki "Day Cut" düğmesi, hata ayıklama için gerçek hayattaki tarih değişikliğini simüle etmek için kullanılır. Yayın sürümünde mevcut değildir! 6. Oyun ilerleme hızı, oyuncunun günlük zindelik indeksine göre belirlenir* 7. Bu herkese açık beta gönderisi, Pokémon'un resmi sürümü yayınlandıktan sonra silinecek! Aynı evcil hayvan sürümünün güncellenmesi, kullanıcı verilerini etkilemez! 8. Günlük yemek ve deneyim ertesi gün hesaplanacaktır. 9. Çaba değeri tahsis edildikten sonra, özniteliğe doğrudan eklenmez, gelişime yansıtılır! ! !