【
Рішення від прокрастинації та трихвилинної лихоманки】
На мій погляд, найбільша особливість браслета в тому, що він може триматися у вашій руці. З огляду на це, чому б не збільшити його практичність? Тому я знайшов рішення, яке допомагає запам’ятовувати слова за допомогою функції позаекранного дисплея MiBand 7 (я вважаю, що функція поза екраном абсолютно зайва для відображення часу, коли ви тримаєте руки нерухомо, дивлячись на час?) Залежить від часу і підніміть зап'ястя Яскравий екран не працює?)
1) Екран автоматично перемикає слова в [користувацькій бібліотеці слів]:
-------------------------------------------------- ------
Перемикайте один раз на хвилину, вібруйте один раз на годину (крім спеціального часу сну), ви повинні вручну натиснути циферблат, щоб відпустити
За енергоспоживанням за добу буде споживано до 13% електроенергії
2) Натисніть динамічне спливаюче вікно з логотипом Nike на головному диску, щоб нагадати слова в бібліотеці слів:
-------------------------------------------------- --------------
Довга вібрація, яка з’єднується з першою (чому це довга вібрація? Тому що коротка вібрація, яка автоматично усувається, абсолютно несприйнятлива до людей, що зволікають. Незалежно від того, наскільки ви ліниві чи ледачі для цієї довгої вібрації, вам справді потрібно прийняти Мета торкання) — нагадати та закріпити книгу слів, але частота закадрової сцени за хвилину, очевидно, не може досягти ефекту перегляду, тому, коли спрацьовує довга вібрація, не слід ви вручну натискаєте циферблат, щоб відпустити його? Потім у цей час, якщо ви знову клацнете логотип, з’являться слова з бібліотеки слів. Натисніть один раз, щоб нагадати нове слово, і в усьому процесі не буде зайвої дії.
3) Плагін погоди показує лише погоду на завтра:
-------------------------------------------------- --------------
Мені абсолютно не потрібно дивитися погоду за допомогою браслета, щоб перевірити погоду на день. Я можу знати погоду в реальному часі, коли щодня встаю й відкриваю штори. Чому я дивлюся на браслет?
Чи не було б практичніше щодня перед сном перевіряти погоду на завтра? Чи варто завтра брати з собою парасольку на роботу, додавати чи знімати одяг? Хіба погода в цей час не буде більш зручною?
Файл bin долучено, візьміть його самостійно. Також потрібен +V вихідного коду: -xglgx-
浏览附件16616
浏览附件16617
浏览附件16618
浏览附件16619